hääpalvelut

Hääpalvelut

kultaruusu

Onnellisena elämän loppuun saakka

Saturakkaus Oy tarjoaa uudenlaisia hääpalveluita ja lahjoja rakkauden kukoistamiseksi ennen satuhäitä ja niiden jälkeen.

Saturakkaus-coaching ennen häitä, joko Sen Oikean löytämiseen tai häästressin estämiseen. Kuherruskuukausi-paketti on kepeä lahja hääparille maailmassa, jossa häämatkat ulkomaille eivät ole suositeltavia. Saturakkauskurssi on huomaavainen ja pitkään rakkautta tuottava lahja hääparille, jossa käydään monipuolisesti läpi hyvinvointia parisuhteessa. Coaching-prosessi, jossa keskitytään siihen kuinka saadaan rakkauselämä kukoistamaan ja morsian voimaan hyvin myös häiden jälkeen, on niin ikään rakastava häälahja esimerkiksi yhteisenä polttariporukalta tai huomenlahjana aviomieheltä. Hyvinvoiva vaimo = onnellinen mies. Tulevia palveluitamme ovat Saturakkaus-jäsenalue ja nettihäätanssikurssi.

Kerro meille, mitä sinä kaipaisit ennen tai jälkeen häiden, jotta rakkauselämäsi kukoistaisi: [email protected]fi.

Lue täältä Johannan blogikirjoituksia teemalla hyvinvoivana häihin ja häissä: Kuinka olet häissä kauniina yksinkertaisten joogaoppien avulla?, Täydelliset häät ja Mitä häälahjaksi? – lahjat rakkauden kielenä.

 

Häätanssi

kultaruusu

Yhdeksi kumppanin, musiikin ja liikkeen kanssa. Hääkoreografia, josta on iloa koko loppuelämänne ajan.

Jätä meille toiveesi, minkä kappaleen tahtiin haluaisit tanssia häätanssisi. Alamme tarjota häätanssikoreografioita aina ihan alkeista jatkotasoon saakka vuoden 2020 aikana.

 

Häätanssikoreografia ja opetus netissä

Unelmieni hääkappale olisi

kultaruusu

Johanna on tanssinut pikkutytöstä saakka. Hän voitti vuonna 2005 Suomen parisalsamestaruuden ja on opettanut tanssia yli 20 vuotta useissa eri tanssikouluissa. Hän on ohjannut mm. salsaa, paribachataa ja zumbaa, sekä häävalssia räätälöitynä yksityisasiakkaille. Kun hän tanssi ensi kertaa Juhan kanssa, hän koki kohdanneensa saman sielun erillisessä ruumiissa, kunnes koki myös heidän kehojensa sulautuvan yhteen kuullen ja tulkiten musiikkia samalla tavoin. Tätä yhteyttä Johanna ja Juha toivovat kaikille pareille heidän tanssiessaan elämänsä merkityksellisintä tanssiaan - heidän häätanssiaan.

Muista jättää meille toiveesi, minkä kappaleen tahtiin haluaisit tanssia häätanssisi.