hääpalvelut

Hääpalvelut

kultaruusu

Onnellisena elämän loppuun saakka

Saturakkaus Oy tarjoaa uudenlaisia hääpalveluita ja lahjoja rakkauden kukoistamiseksi ennen satuhäitä ja niiden jälkeen.

Saturakkaus-coaching ennen häitä, joko Sen Oikean löytämiseen tai unelmien häiden visioimiseen ja toteuttamiseen. Kuherruskuukausi-paketti on kepeä lahja hääparille maailmassa, jossa häämatkat ulkomaille eivät ole suositeltavia. Saturakkauskurssi on huomaavainen ja pitkään rakkautta tuottava lahja hääparille, jossa käydään monipuolisesti läpi hyvinvointia parisuhteessa. Coaching-prosessi, jossa keskitytään siihen kuinka saadaan rakkauselämä kukoistamaan ja morsian voimaan hyvin myös häiden jälkeen, on niin ikään rakastava häälahja esimerkiksi yhteisenä polttariporukalta tai huomenlahjana aviomieheltä. Tule Saturakkaus-jäsenalueelle saamaan tukea elää elämäsi onnellisena loppuun saakka.

Kuinka voida hyvin häissä ja ruuhkavuosissa?

Lue täältä Johannan blogikirjoituksia teemalla hyvinvoivana häihin, häissä ja häiden jälkeen:

Kuinka olet häissä kauniina yksinkertaisten joogaoppien avulla?, Täydelliset häät, Hyvinvoiva morsian = onnellinen sulhanen, Rakkauden kukat ja Mitä häälahjaksi? – lahjat rakkauden kielenä.

Kerro meille, mitä sinä kaipaisit ennen tai jälkeen häiden, jotta rakkauselämäsi kukoistaisi: [email protected]fi.

Lue asiakaspalautteita Ruusuja-sivulta.

Lähdimme kalaan ja Saturakkaus-kauppa meni kiinni. Kiitos kaikille asiakkaille, toivomme rakkautenne kukoistavan! Jos olet kiinnostunut ostamaan jotain tuotteitamme, niin laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

kultaruusu

Yhdeksi kumppanin, musiikin ja liikkeen kanssa. Hääkoreografia, josta on iloa koko loppuelämänne ajan.

Kerro meille, minkä kappaleen tahtiin haluaisit(te) tanssia häätanssinne.

Häätanssikoreografia ja opetus netissä

Unelmieni hääkappale olisi

    kultaruusu

    Johanna on tanssinut pikkutytöstä saakka. Hän voitti vuonna 2005 Suomen parisalsamestaruuden ja on opettanut tanssia yli 20 vuotta useissa eri tanssikouluissa. Hän on ohjannut mm. salsaa, paribachataa ja zumbaa, sekä häävalssia räätälöitynä yksityisasiakkaille. Kun hän tanssi ensi kertaa Juhan kanssa, hän koki kohdanneensa saman sielun erillisessä ruumiissa, kunnes koki myös heidän kehojensa sulautuvan yhteen kuullen ja tulkiten musiikkia samalla tavoin. Tätä yhteyttä Johanna ja Juha toivovat kaikille pareille heidän tanssiessaan elämänsä merkityksellisintä tanssiaan - heidän häätanssiaan.

    Muista jättää meille toiveesi, minkä kappaleen tahtiin haluaisit tanssia häätanssisi.