Kirjaudu kurssiin

Kuherruskuukausi-paketti

kultaruusu

Kuherruskuukausi-paketti on verkkokurssi, jonka voi käydä milloin haluaa, yksin tai kumppanin kanssa. Sinne on pääsy vuoden ajan sen ostamisesta. Kuherruskuukausi on hauskanpitoa hetkessä, eikä sen tarvitse rajoittua vain yhteen kuukauteen elämässä. Lähtökohta on, että ihminen osaa ensin pitää hauskaa yksin, jotta on ylipäätään avoin pitämään hauskaa muiden kanssa.

Kuherruskuukausi-pakettiin on koottu monipuolisesti erilaisia tapoja ja keinoja, joilla kumppaniin voi luoda yhteyttä läsnäolon, rakkauden todellisen supervoiman kautta. Kuherruskuukausi-paketin videoissa yrityksen perustajat Johanna ja Juha Jääskelä näyttävät mallia erilaisiin yksinkertaisiin tapoihin luoda yhteyttä toiseen ja antavat vinkkejä emotionaalisen turvallisuuden luomiseen ja tarpeiden täyttämiseen, jolloin ihminen voi kokea olonsa rakastuneeksi aina. Yleisesti ottaen rakastuneet ihmiset eivät eroa ja kaikki haluavat tuntea itsensä rakastuneiksi.

kultaruusu

Ilo, onnellisuus ja rakkauden tunne syntyvät aidosta läsnäolosta. Kyvystä pysähtyä hetkeen ja todella nauttia siitä, mitä tekee. On mahdotonta nauttia toisen seurasta ja kosketuksesta, jollei kykene olemaan aidosti läsnä siinä hetkessä, jonka jaat puolisosi kanssa. Mitä enemmän parisuhteessa on rakentavia ja vahvistavia yhteisiä kokemuksia, sitä vahvempi ja elinvoimaisempi se on.

Mitä enemmän parisuhteessa on aitoja jaettuja ilon ja läsnäolon hetkiä, sitä intohimoisempi ja nautinnollisempi se on. Kuherruskuukausi-paketti auttaa teitä vahvistamaan yhteyttä toisiinne ilon kautta. Tuomme huomionne olennaisiin asioihin ja pääsette nauttimaan toistenne läsnäolosta, kosketuksesta ja ihailusta helppojen tehtävien kautta.

 

Kuherruskuukausipaketti sisältää seuraavat osa-alueet:

kultaruusu
ihailu-ja-arvostus

lhailu- ja arvostustehtävät

Nosta kumppanisi fiilikset kattoon ja anna tunteiden roihahtaa harjoituksilla, joka ei varmasti jätä kumpaakaan kylmäksi.

hellyys-ja-l'heisyys

Hellyys- ja läheisyysharjoitukset

Näissä harjoituksissa pääset monipuolisesti antamaan kumppanillesi hellyyttä ja läheisyyttä, joka tuntuu sielunpohjia myöten.

rakkasutanssin-alkeet

Rakkaustanssin alkeet

Rakkaustanssin alkeissa pääset kumppanisi kanssa pitämään hauskaa tanssiaskelin, jotka sopivat melkein mihin tahansa musiikkiin. Opit luomaan yhteyden kumppaniisi ja pääset nauttimaan tanssista. Kaikki tapahtuu turvallisesti kotona, jossa voitte rauhassa opetella tanssia lempimusiikkinne tahtiin.

kuherrusjooga

Kuherrusjooga

Unohda jäykistelyt ja jännitykset ja pidä hauskaa kumppanisi kanssa kevyen
kuherrusjoogan avulla, joka laittaa veret kiertämään oikeisiin paikkoihin ja mielen virittymään kepeälle taajuudelle. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta ja kankeillakin sekä mieli että keho notkistuvat samalla, kun luot lämmintä yhteyttä kumppaniisi.

läsnäolo

Rakastavan läsnäolon taito

Kun osaat pysähtyä hetkeen, kykenet kohtaamaan kumppanisi emotionaalisesti, fyysisesti ja kokonaisvaltaisesti. Pysähtymällä hetkeen kykenet luomaan vahvemman, syvemmän ja aistikkaamman yhteyden kumppanisi kanssa. Rakastavan läsnäolon taitoa on helppo harjoittaa ja siinä voi kehittyä loputtomiin.

jäsenyyskokeilu

Kuukauden jäsenyyskokeilu

Saat vielä kuukauden kokeilujäsenyyden Saturakkaus-jäsenalueelle, jossa luodaan kauniimpaa parisuhdetodellisuutta kaikille niille, joille onnellinen parisuhde on se elämän tärkein asia.

kultaruusu

Kuherruskuukausi-paketti sisältää lisäksi kolme bonustehtävää ja vinkkejä niille jotka todella haluavat osoittaa kumppanilleen hänen olevan se rakkain ja tärkein ihminen tässä maailmassa.

Kuherruskuukausi-paketti on täydellinen lahja pariskunnille, jotka haluavat kehittää parisuhdettaan ilon ja inspiraation kautta.

Kuherruskuukausi-paketti tarjoaa pariskunnille monipuolisia työkaluja sekä henkisen että fyysisen yhteyden kehittämiseen ja vahvistamiseen, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yhteyden luomisen, jonka voi säilyttää ja jota voi vahvistaa myös alkuhuuman jälkeisinä vuosina.

Olemme tehneet tämän kurssin, jotta suomalaisista voisi tulla maailman rakastuneimman kansa. 
kultaruusu

Lähdimme kalaan ja Saturakkaus-kauppa meni kiinni. Kiitos kaikille asiakkaille, toivomme rakkautenne kukoistavan! Jos olet kiinnostunut ostamaan jotain tuotteitamme, niin laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä palattuamme.

"Kuherruskuukausi-paketti on Ihanan helppo idea toteuttaa pariskunnille arjessa milloin vaan ja juuri sellainen mitä moni varmasti tarvitsee ja just helppo tapa päästä yhteyteen toisen kanssa! Ja on ihana kun ootte siinä videolla ja näytätte esimerkkiä niin sitä on helppo alkaa tehdä samantien!"

Lue lisää asiakaspalautteita Ruusuja-sivulta.