Tässä sinulle kurkistusikkuna minun 10 satumaiseen elämänrutiiniin, joiden toivoin houkuttelevan elämääni entistä satumaisempaa rakkautta myös itseni ulkopuolelta ja kuinka ollakaan parin viikon päästä jutun kirjoittamisesta tapasin Juhan:

 1. Aamurakkaus:

Heti herätessäni sen sijaan, että katsoisin puhelintani, otan yhteyden kehooni. Hieron ja venyttelen hieman itseäni. Olen kiitollinen siitä, että minulla on keho, jonka kautta kokea tämä maailma. Kehosta siirryn mieleeni ja mietin, että mikä olisi paras versio itsestäni tänään. Kuinka palvelisin maailmaa ja omaa korkeinta hyvääni tänään parhaiten? Kolmanneksi asetan kepeän intention rakkauden vastaanottamiselle kyseisenä päivänä heittämällä ilmaan avoimen kysymyksen, mitäköhän yllättävän kivaa tänään tapahtuu.

 1. Turvallinen rakkaus:

Seuraava rakkausrituaali päivässäni liittyy vastuuseen ja velvollisuuteen. Osoitan itselleni olevani luotettava hoitamalla tärkeimmät velvollisuuteni heti ensimmäisenä. Ne liittyvät yleensä sekä äitiyteen että yritykseni pyörittämiseen.

 1. Virtaava rakkaus:

Hoidettuani tärkeimmät velvollisuudet pois alta, otan aikaa varmistaakseni, että elän rakkaudesta enkä pelosta käsin. Eli teen EFT Tappingin. EFT tulee sanoista Emotional Freedom Technique eli emotionaalisen vapauden tekniikka. “EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn.”

 1. Tietoinen rakkaus:

Onni tulee siitä, että tietää olevansa oikealla tiellä. EFT saa minut toivottavasti läsnäolevan rakkauden tilaan ja voin sitten kuunnella intuitiotani, joka kertoo minulle, mitä minun kannattaisi tehdä juuri nyt, jotta se parhaiten ruokkisi sekä sieluani että maailman tarpeita.

 1. Rakkauden intentiot:

Sitten asetan intentioita eli rakkaudellisia pyrkimyksiä eri tilanteisiin päivän aikana. Intentioni voi olla, että saavun seuraavaan tapaamiseen rauhassa ihanassa flow’ssa ja se on meille molemmille tapaaminen, joka ihanuudellaan yllättää meidät molemmat. Tai että soitto jostain byrokraattisesta asiasta sujuu kuin tanssi.

 1. Arvotarkistus:

Hyvän hetken tullen mietin tärkeimpiä arvojani (terveys, rakkaus, tietoisuus, aikaansaaminen/laajeneminen, sielukkuus/satumaisuus), joiden mukaan haluan elämääni elää ja mietin, olenko tänään ilmentänyt tärkeimpiä arvojani jo jollain tavalla ja jos en, niin mitä sellaista voisin tehdä, että kaikki tärkeimmät arvot näkyisivät konkreettisesti arjessani juuri tänään. Uskon, että arvojeni mukaan eläminen tuo elämääni ilon, rauhan ja syvän tyytyväisyyden.

 1. Pitkän tähtäimen rakkaus:

Kun minulla on ylimääräistä laatuaikaa itseni kanssa, käytän sen usein visioni kirkastukseen eli mietin, missä ja kuka olen, entä olenko oikealla polulla kohti sitä minne haluan ajautua. Täytyykö minun muuttua, jotta toivomani todellisuus mahdollistuisi? Katselen aarrekarttojani ja teen uusia, teen myös manifestointi-meditaatioita, tyhjennän sekä mieltäni, että kotiani ja puhelintani/tietokonettani kaikesta ylimääräisestä.

 1. Itseni hemmottelu:

Arvostan runsautta ja sitä, että tekee vähän enemmän kuin on tarpeellista. Se osoittaa minulle oman elinvoimaisuuteni ja toisaalta saa minut tuntemaan olevani erityinen, kun muut tekevät niin minulle. Eli pyrin joka päivä hemmottelemaan itseäni jotenkin. Se voi olla kukkien osto kaupasta, lempiruokani valmistaminen, ajan varaaminen johonkin hierontaan tai kauneushoitoon, ajan ottaminen romaanin lukemiselle jne.

 1. Kehonhuolto:

Pidän hyvää huolta tästä maallisesta rakkauden temppelistäni liikunnan, levon, terveellisen ravinnon, riittävän nestemäärän ja rakentavien ajatusten muodossa.

 1. Rakastava kommunikointi:

Yritän puhua itselleni (ja muille) mahdollisimman empaattisesti ja rakentavasti. Illalla nukkumaan mennessä käyn päivän läpi ja mietin, että olisinko voinut tehdä jotain paremmin ja asetan armollisen intention tulevalle, jos näin oli. Ja olen kiitollinen itselleni (ja elämälle) kaikesta kauniista, jota sain päivän aikana kokea. Teen mahdollisesti vielä iltameditaation, jonka aikana asetan intention juuri sillä hetkellä itselleni tärkeimmän asian suhteen.

– Johanna / Saturakkaus

3 kommenttia

 1. […] Toiseksi uskon siihen, että rakastaessa itseään sillä tavalla kuin toivoisi tulevansa rakastetuksi, vetää automaattisesti puoleensa sellaista rakkautta itsensä ulkopuoleltakin (Lue juttuni siitä, kuinka vedin sielunkumppanini puoleeni.). […]

 2. […] Toiseksi uskon siihen, että rakastaessaan itseään sillä tavalla kuin toivoisi tulevansa rakastetuksi, vetää automaattisesti puoleensa sellaista rakkautta itsensä ulkopuoleltakin (Lue juttuni siitä, kuinka vedin sielunkumppanini puoleeni.). […]

 3. […] Toiseksi uskon siihen, että rakastaessaan itseään sillä tavalla kuin toivoisi tulevansa rakastetuksi, vetää automaattisesti puoleensa sellaista rakkautta itsensä ulkopuoleltakin (Lue juttuni siitä, kuinka vedin sielunkumppanini puoleeni.). […]

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.