Rakkaus on turvallista yhteyttä kumppaniisi. Rakkaus on toisen huomioimista. Rakkaus on uskallusta pysyä avoimena hetkestä toiseen. Rakkaus on kumppanisi kohtaamista tässä ja nyt. Rakkaus on tunneyhteyden luomista ja säilyttämistä päivästä toiseen.

Rakkaus on koskettamista. Rakkaus on kumppanisi halaamista, suukottelua, kädestä pitämistä ja sylikkäin sohvalle käpertymistä. Rakkaus on lempeyttä. Rakkaus on uskallusta kohdata oma ja toisen haavoittuvuus. Rakkaus on ymmärtämistä. Rakkaus on käden ojentamista ja syliin ottamista silloin, kun toisella on vaikeaa. Rakkaus on sekä omien että toisen tarpeiden ymmärtämistä, hyväksymistä ja kunnioittamista.

Rakkaus on intohimoa. Rakkaus on emotionaalisesti avoimen ja turvallisen yhteyden luomista, joka vapauttaa ilmaisemaan omia tunteitaan, tarpeitaan ja myös toiveitaan. Rakkaus on fyysisen tunneyhteyden kokemista ja jakamista tässä hetkessä, jonka myötä rakastelusta tulee oman kumppanin kanssa aina uusi seikkailu, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Rakkaus on myös työtä, palkitsevaa sellaista. Rakkaus on pieniä ja suuria valintoja, joiden kautta säilytätte yhteytenne ja varmistatte, että olette aina toisillenne tunnetasolla saavutettavissa. Rakkaus on halua ja kykyä saada toinen tuntemaan itsensä ihailluksi, arvostetuksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi.

Kun todella ymmärrät, mistä rakkaudessa on kysymys, tiedät, miten kykenet sen myös säilyttämään. Virittäydy rakkauden taajuudelle nyt osoitteessa www.saturakkaus.fi.

– Juha / Saturakkaus

Rakkaus on turvallista yhteyttä kumppaniisi.

Rakkaus on kumppanisi kohtaamista tässä ja nyt. Rakkaus on tunneyhteyden luomista ja säilyttämistä päivästä toiseen.

2 kommenttia

  1. […] Aloita yllätys halaamalla pitkään. Sen jälkeen katso kumppaniasi hymyillen silmiin. Ja lopuksi kerro, miksi olet kiitollinen siitä, että hän on valinnut sinut puolisokseen. Kaikki nämä kerryttävät oksitosiinin eli ns. rakkaushormonin tuotantoa ja lisää siten teidän … […]

  2. […] Aloita yllätys halaamalla pitkään. Sen jälkeen katso kumppaniasi hymyillen silmiin. Ja lopuksi kerro, miksi olet kiitollinen siitä, että hän on valinnut sinut puolisokseen. Kaikki nämä kerryttävät oksitosiinin eli ns. rakkaushormonin tuotantoa ja lisää siten teidän … […]

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.