Aito, avarakatseinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen läsnäolo

– yhdessä kokonaiseksi Saturakkaus-coachingin avulla

Kenelle se sopii? Ja miksi siihen kannattaisi panostaa?


Coaching auttaa coachattavaa rentoutumaan ja virkistymään turvallisessa ympäristössä. Saturakkaus-coach on täysin läsnä Saturakkauden tilassa coachattavaa varten, jotta tämä kykenee selkeyttämään ajatteluaan ja toimintaansa, sekä siten saavuttamaan tavoitteitaan inspiroituneesti kohdistetun huomion ja toimintastrategioiden avulla. Coachauksen avulla saadaan tilaa mieleen, josta käsin coachattava voi saada voimaannuttavia oivalluksia, syvällistä oppimista ja kehitystä, sekä tehdä punnittuja päätöksiä, että kokea parhaimmillaan puhdasta elämäniloa ja vankkumatonta rauhaa. 


Saturakkaus-coaching yksilölle

Saturakkaus-coaching tähtää erityisesti rakkauskompetenssin vahvistamiseen. Saturakkaus-coach antaa coachattavalle myös välineitä (potentiaalisena) kumppanina kasvamiseen, uusien ja paremmin palvelevien toimintamallien esiin tuomiseen, sekä intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching-prosessi tähtää coachattavan kokonaisvaltaiseen kehitykseen, tasapainoon, iloon ja nautintoon parantamalla tämän suorituskykyä ja toimintatapoja. Kaikki lähtee rakkauden supervoimasta eli kyvystä aitoon ja arvostavaan läsnäoloon sekä itsensä että muiden kanssa.

Inspiroin coachattavaa yksilönä kehittymään ja hyödyntämään koko nykyisen ja käyttämättömän potentiaalinsa. Näin coachattava saavuttaa ja jopa ylittää omat tavoitteensa, ja auttaa näin myös (tulevaa) parisuhdettaan kukoistamaan. 

Saturakkaus-coaching yksilölle voi siis tähdätä esimerkiksi kumppanin löytämiseen, häästressin poistamiseen eli satuhäiden mahdollistamiseen tai olemassa olevan parisuhteen parantamiseen/säilyttämiseen aina yhtä ihanana. 

 

Saturakkaus-coaching pariskunnalle

Saturakkaus-coaching tähtää räätälöidysti yksilöiden rakkauskompetenssin ja parisuhteen vision vahvistamiseen. Huomattavia parannuksia voi tapahtua muun muassa siinä, että yhteistyö suhteessa paranee merkittävästi, sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin ja tyytyväisyys parisuhteeseen kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät.

Saturakkaus-coaching pariskunnalle tähtää pariskunnan rakastumisen jatkumiseen/vahvistamiseen räätälöidymmin kuin Saturakkaus– ja Kuherruskuukausi-nettikurssimme.

 

Yksinkertaisilla keinoilla tuloksiin

Coachauksen tehokkuutta on tutkittu tieteellisesti ja on todettu, että pelkästään kirjoittamalla tavoitteen ylös, sen toteutumismahdollisuudet kasvavat 42 %. Ennakkotehtävällä, joka on lyhyt katsaus nykytilanteeseesi ja jonka saat sähköpostiisi coachingin ostettuasi, pyritään juuri tähän.

ASTD (American Society for Training & Development) on havainnut, että sopimalla tapaamisen toisen ihmisen kanssa, jossa käydään läpi tavoitteiden saavuttamista, lisää tavoitteen saavuttamisen mahdollisuutta jopa 95%! Jos et(te) yksin pääse parisuhteessa(nne) haluttuihin tuloksiin, tai haluatte vain päästä perille helpommin ja nopeammin, kannattaa silloin varata aika Saturakkaus-coachaukseen.

Tervetuloa kahvi/lounas/jälkiruoka-coachaukseen kartanolle! :)

Tervetuloa etäcoachaukseen! 🙂

Tästä pääset ostamaan sinulle sopivimman ajan ja paikan tavata. Alla vielä yksi palaute coaching-tapaamisesta. Lisää luettavissa Ruusuista nettisivuillamme.

”Viime tapaamisen ja sen blogitekstin jälkeen, näen maailman jotenkin eri lailla. Ilon ja rauhan linssien läpi. Pakahdun onnesta, ilosta, rakkaudesta. Se tuntuu ihanalta kihelmöivältä kutinalta, joka alkaa navan alta ja menee ylös rintalastaan ja sillekin vähän hengittelen. Juuri kun ajattelee, että on onnellinen, niin onkin vielä onnellisempi.”

Jos jokin jäi vielä Saturakkaus-coachauksesta mietityttämään, laita meille viestiä ([email protected]) tai kommentoi tähän alle, niin kirjoitan siitä seuraavissa coachingia käsittelevissä blogijulkaisuissa. Ja mieti, mitä sinä haluaisit nyt tapahtuvan rakkauselämässäsi, jos kaikki olisi mahdollista?

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.