Se kenet valitset kumppaniksesi on yksi elämän tärkeimmistä, usein se kaikkein tärkein, päätös. Nykymaailmassa, jossa mahdollisuuksia näyttäisi olevan yllin kyllin, se voi muodostua jopa ylivoimaiseksi käsitellä. Saturakkaus-coaching voi olla tässä erinomainen apu.

Saturakkaus-coachauksessa voit olla täysin rehellinen siitä, mitä suhteelta odotat. Itselläni meni turhan kauan siihen, että myönsin itselleni, mitä todella kumppanilta haluan.

Halusin oikeasti vain aitoa rakkautta ja arvostusta mieheltä, jota kohtaan tunsin vahvaa vetoa ja jota ihailin täysin kaikkine puolineen. Mikä puuttui usein oli turvallisuus. Olin tarkkaillut maailmaa jo pitkään ja havainnut, että usein ei kannattanut uskoa siihen, mitä ihmiset sanoivat.

Kun sitten koin Juhassa viimein sen turvan uskoa, että hän todella rakasti ja arvosti minua, sekä koin häntä kohtaan uskomatonta vetoa ja ihailua heti ensi tapaamisesta lähtien, tiesin kohdanneeni Sen Oikean.

Näiden lisäksi koin tärkeäksi yhteensopivuuttamme analysoidessani saman rytmin, yhteensopivan elämäntilanteen, yhteiset arvot ja jaetun vision ja huumorintajun.

Unelmien toteuttamisen ykköstrendi maailmalla juuri nyt on unelmien todellisuuteen laajentuminen, mikä unelmien parisuhteen alueella tarkoittaa sellaiseksi ihmiseksi tulemista, joka kykenee elämään saturakkautta todeksi arjessaan. Siihen pääsemiseen nopein reitti on niiden mallintaminen, jotka ovat jo päässeet perille.

Tähän perustuu Saturakkaus Oy:n kaikki palvelut; me tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden mallioppia meiltä ja muilta Saturakkaus-yhteisön jäseniltä, kuinka säilyttää rakkauselämä kukoistavana tosielämässä. Mallioppimisen lisäksi jäsenalue on parisuhdemyönteinen ja siellä toivotaan kaikille onnea ja menestystä.

Sanotaan, että ihminen on viiden lähimmän ihmisen summa, joista kumppanin vaikutus elämäämme on suurin. Kumppania valitessa on hyvä miettiä myös, mihin suuntaan haluat laajentua ja viekö mahdollinen kumppanisi sinua siihen suuntaan.

Saturakkaus-coaching auttaa sinua jäsentämään, mikä on juuri sinulle kumppanissa olennaista ja kuinka sinä voit olla paras mahdollinen vastine tällaiselle kumppanille.

Saturakkaus-coach auttaa sinua tekemään asioita, jotka voivat olla haastavia, ollaksesi ihminen joka haluat olla, jotta voit elää sinun näköistä saturakkautta todeksi joka päivä. Millainen sinä olet unelmiesi rakkauselämässä? Millainen ihminen arvostaisi juuri sellaista kumppania? Entä kuinka sinä voisit olla itsellesi sellainen puoliso, jonka haluat?

Varaa paikkasi Saturakkaus-coachingiin tai jos jokin jäi vielä askarruttamaan, niin laita viestiä: [email protected]

Kirjoita Saturakkaus-unelmasi todeksi!

”Johanna is one of the most amazing and remarkable persons I have ever known in my life. She taught me what life is all about – Live, Love and Laugh. She took me to a journey, not a faraway country, but to a place called my Innermost. She guided me gently in front of the mirror and she encouraged me to look me with my very own eyes and to see the spirit inside of me. She opened an empty book called Life, gave me a pen and invited me to write a story, story of my life, the life that would be my dream life.”

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.