saturakkauscoaching

Saturakkaus -coaching

kultaruusu

Aito, avarakatseinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen läsnäolo voi tähdätä asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi Saturakkauden löytämiseen ja vahvistamiseen itsessä, kumppanin kohtaamiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen häitä valmistellessa ja häiden aikana, tai olemassa olevan parisuhteen ylläpitämiseen aina yhtä ihanana.

Mitä Saturakkaus-coaching sisältää? Välineitä (potentiaalisena) kumppanina kasvamiseen, uusien ja paremmin palvelevien toimintamallien esiin tuomiseen, sekä intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching-prosessi tähtää coachattavan kokonaisvaltaiseen kehitykseen, tasapainoon, iloon ja nautintoon avartamalla tietoisuutta sekä parantamalla tämän suorituskykyä ja toimintatapoja asteittain.

Kenelle Saturakkaus-coaching sopii? Coaching prosessi on ihana lahja itsellesi, läheisellesi tai ystävällesi, joka on valmis panostamaan Sen Oikean löytämiseen itsen sisältä, Sen ulkoisen Oikean kohtaamiseen, säilyttämään parisuhteensa aina yhtä ihanana tai parantamaan parisuhdettaan entisestään.

Valinta on sinun: voit valita elää saturakkaudessa!

Sukella saturakkauteen ja osta itselle tai lahjaksi Saturakkaus-coaching prosessi sisältäen 4 tapaamista videopuhelun välityksellä.

Tai vaihtoehtoisesti yksi Saturakkaus-coaching tapaaminen videopuhelun välityksellä, jos kaipaat vain tehobuustauksen rakkauselämääsi.

 

Ostettavissa nyt nettikaupasta. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, laita viestiä osoitteeseen [email protected]

kultaruusu

Valittavissa vielä rajoitetun ajan

Lähdimme kalaan ja Saturakkaus-kauppa meni kiinni. Kiitos kaikille asiakkaille, toivomme rakkautenne kukoistavan! Jos olet kiinnostunut coachauksesta, niin laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä palattuamme.

RAKKAUSELÄMÄ KUKOISTAVAKSI KOTISOHVALTA

Saturakkaus-coaching tapaaminen videopuhelun välityksellä on tarkoitettu ihmisille, jotka haaveilevat Saturakkauden tilassa elämisestä ja/tai koko elämän kestävästä onnellisesta parisuhteesta. He kaipaavat ehkä lempeää, ammattitaitoista ja henkilökohtaista läsnäoloa ja peilausta (rakkaus)elämän tärkeiden valintojen äärellä asuinpaikastaan riippumatta.

Mitä Saturakkaus-coaching videopuhelulla sisältää? Joko yksittäisen coaching-tapaamisen tai neljä tapaamista (prosessi) videopuhelimen välityksellä rakkauskompetenssin vahvistamiseen.

Etäcoaching tapaaminen/prosessi on ihana lahja itsellesi, läheisellesi tai ystävällesi, joka on valmis kohtaamaan Sen Oikean sisällään tai itsensä ulkopuolella, sekä parantamaan parisuhdettaan entisestään - oli lahjansaaja missä päin maailmaa tahansa.

“Viime tapaamisen ja sen blogitekstin jälkeen, näen maailman jotenkin eri lailla. Ilon ja rauhan linssien läpi. Pakahdun onnesta, ilosta, rakkaudesta. Se tuntuu ihanalta kihelmöivältä kutinalta, joka alkaa navan alta ja menee ylös rintalastaan ja sillekin vähän hengittelen. Juuri kun ajattelee, että on onnellinen, niin onkin vielä onnellisempi.” Lue lisää palautteita Ruusuja-sivulta.

kultaruusu

Tiedote: Saturakkaus-coaching siirtynyt täysin nettiin mustan joutsenen tähden

Kirjoittajalta Johanna | 17 maaliskuun, 2020

Helsinki, 17.03.2020 Julkaisuvapaa heti ”Otetaan fyysistä etäisyyttä, mutta henkistä läheisyyttä.” – Sauli Niinistö Tasavallan Presidentin kehotuksen mukaisesti olemme poistaneet fyysisesti läheiset Saturakkaus-coachaukset. Sitäkin enemmän henkistä läheisyyttä saatavilla videopuhelun välityksellä…

Miten löydät Sen Oikean Saturakkaus-coachingin avulla?

Oikean kumppanin valinta – Miten löydät Sen Oikean Saturakkaus-coachingin avulla?

Kirjoittajalta Johanna | 7 helmikuun, 2020

Se kenet valitset kumppaniksesi on yksi elämän tärkeimmistä, usein se kaikkein tärkein, päätös. Nykymaailmassa, jossa mahdollisuuksia näyttäisi olevan yllin kyllin, se voi muodostua jopa ylivoimaiseksi käsitellä. Saturakkaus-coaching voi olla…

Saturakkaus-coaching

Mitä Saturakkaus-coaching on?

Kirjoittajalta Johanna | 24 tammikuun, 2020

Aito, avarakatseinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen läsnäolo – yhdessä kokonaiseksi Saturakkaus-coachingin avulla Kenelle se sopii? Ja miksi siihen kannattaisi panostaa? Coaching auttaa coachattavaa rentoutumaan ja virkistymään turvallisessa ympäristössä. Saturakkaus-coach on…

coaching-testimoniaalit

Palautetta:

"I hired Johanna Jääskelä as a Coach for getting new perspective and balance in my life. With Johanna's shining personal qualities and professional approach, process has been a great pleasure! She really respects her customers and she's ready to give them special attention, too. I see, her career will be in light of success."
-Mertsi Lanki, Founder at Best In Ukraine LLC

 

"Johanna is a person I tremendously admire! I recommend her coaching from the bottom of my heart for everyone who wants find who they are and how they can live their Dream lives."
-Nina Caballero, Artist

 

Johanna Jääskelä, VTM, on sertifioitu coachiksi kansainvälisesti (Global NLP Training), jonka lisäksi hän on käynyt Harvardin yliopiston Immunity to Change -muutosvalmennuskurssin. Hän on auttanut lukemattomia ihmisiä ympäri maailmaa toteuttamaan unelmiaan vuodesta 2011 alkaen, sekä kirjoittanut kolme kirjaa rakkaudesta. Oletko sinä seuraava, jota hän voi auttaa elämään saturakkautta todeksi omassa elämässään?