saturakkausjäsenyys

Kirjaudu Saturakkaus -jäsenalueelle

Saturakkaus-jäsenyys

kultaruusu

Kaikkein onnellisimmat parisuhteet ovat niitä, joissa kiinnitetään enemmän huomiota positiivisiin asioihin. Luomme parisuhdeonneamme joka päivä arjessa tekemällä oikeita valintoja ja vahvistamalla hyviä, rakentavia ja rakkaudellisia tapojamme arjessa. Toimivan parisuhteen ydinteemoja ovat rakastetuksi tulemisen tunne, läheisyys, puolisolta saatu riittävä tuki, arvostus ja kunnioitus, hyvä kommunikointi sekä parisuhteen jatkuva hoitaminen.

Liittykää jäseniksi oppiaksenne uusia taitoja, jotka vahvistavat parisuhteenne peruspilareita. Opitte luomaan vahvaa pohjaa onnelliselle parisuhteelle ja varmistatte, että olette osa niiden onnekkaiden joukkoa, jotka ovat onnellisen parisuhteen ansiosta sekä fyysisesti että henkisesti terveempiä ja jotka saavat nauttia säännöllisesti hyvästä intiimielämästä.

Palautetta Saturakkauskurssin neljännestä osiosta, jonka saa katsoa myös kuukauden saturakkaus-jäsenyydellä:

”Rakkaustarpeet ja niiden täyttäminen oli hyvä osio! Tälläistä tietoa ja pohdintaa pitäisi olla kaikille pariskunnille. Ei tarkoita että vaikka olisi pitkäkin liitto kaikki olisi ok. On tärkeä pysähtyä pohtimaan missä mennään ja saada tietoa ja tukea joka auttaa havahtumaan omista urautuneista uomistaan. Tässä oli hyvin kysymyksiä ja tärkeitä aiheita. Aviomiehenikin sanoi, että on tärkeää pohtia  ja jutella näistä. Korostan, että on tärkeää miehelle kuulla näitä asioita myös miehen puhumana, miehen näkökulmasta! On muutenkin hassua miten me ihmiset junnataan samojen ongelmien kanssa kun pienellä avulla ja tiedolla voisi olla paremmin!”

kultaruusu

Lähdimme kalaan ja Saturakkaus-kauppa meni kiinni. Kiitos kaikille asiakkaille, toivomme rakkautenne kukoistavan! Jos olet kiinnostunut ostamaan jotain tuotteitamme, niin laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

Saturakkaus-jäsenyys on parisuhteen kuntosali keholle, mielelle ja sielulle. Pääset harjoittamaan monipuolisesti rakkauslihaksiasi, joita vahvistamalla saat kumppanisi takuulla tuntemaan itsensä rakastetuksi. Jäsenalueella pääset harjoittelemaan onnellisen parisuhteen kannalta tärkeimpiä taitoja, sekä jakamaan ja keskustelemaan onnellisen parisuhteen salaisuuksista muiden pariskuntien kanssa, jotka jakavat visiosi elämänkestävästä onnellisesta parisuhteesta.

Saturakkaus-jäsenalueella on nyt auki takkahuone, olohuone, jooga- ja tanssisali, sekä naisten spa ja miesten kuntosali.

"Olipas ihanaa Spassa! Pidin todella paljon tunteiden irtipäästämis-harjoituksesta, ja oli ihanaa päästä tekemään se virtuaalisesti takan ääressä! Tuntui kuin itse olisi heittänyt tunteita tuleen, ja juuri tuollainen konkretia tunteiden käsittelyssä on tehokasta! Todella hyvä idea!! Unelmapäivä-harjoitus oli myös ihanan rentouttava ja voimaannuttava, ja oli myös valaisevaa miettiä, mitä unelmaelämän elementtejä omassa arjessa jo on! Molemmat harjoitukset lisäsivät hyvinvointia jo niitä tehdessä ja varmasti vielä lisää, jos ne ottaa omaan arkeen säännölliseksi tavaksi."

Saturakkauskurssi

kultaruusu

"Teitä on ilo kuunnella! Uskon että tällaisesta parisuhteeseen ajan keskittämisestä ja fokusoimisesta olisi kaikille hyötyä!"

 

Saturakkauskurssi on suunnattu:

1) pariskunnille, joiden tavoite on luoda hyvinvoiva, onnellinen ja pitkäaikainen parisuhde / avioliitto

2) pariskunnille, jotka kaipaavat piristystä rakkauselämäänsä

3) ruuhkavuosissa taiteileville pariskunnille treffien suunnittelua ja järjestämistä helpottamaan ja

3) uudeksi harrastukseksi kaikille ihmisille, jotka haluavat tietää ja oppia enemmän tunneyhteyden luomisesta, rakkaustarpeista, niiden täyttämisestä sekä onnellisen parisuhteen / avioliiton peruspilareista.

 

Mitä saturakkauskurssi antaa asiakkaalle?

1) Saturakkauskurssiin on kerätty maailmalta johtavien parisuhde- ja avioliittotutkijoiden sekä parisuhdevalmentajien työkaluja onnellisen ja hyvinvoivan parisuhteen luomiseksi, jotka on testattu ja toimiviksi havaittu myös Saturakkaus Oy:n perustajien omassa avioliitossa. Saturakkauskurssin osa-alueita toteuttamalla Saturakkaus Oy:n perustajat ovat kokeneet paljon vahvempaa ja syvempää tunneyhteyttä ja rakkaudentunnetta kuin koskaan aiemmin.

 

Saturakkauskurssi sisältää seuraavat osa-alueet:

· Visio

· Emotionaalinen turvallisuus

· Tunneyhteyden luominen ja vahvistaminen

· Rakkaustarpeet ja niiden täyttäminen

· Vastavuoroinen rakkaus

· Omat tarpeet ja tunnekartta

· Yhteiset arvot

· Läheisyyttä ja hellyyttä - 4 eri kosketusta

· Kiitollisuus, arvostus ja ihailu

· Intiimi kommunikointi

· Rakkausrutiinit

· Saturakkaus - yhdessä kokonaiseksi

 

2) Jäsenalueelle on avattu saturakkauskurssin lisäksi seuraavat huoneet:

· Rauhallisen läsnäolon takkahuone, jossa pariskuntia opastetaan yhdessä rauhoittumaan läsnäolevaksi hetkeen

· Henkilökohtaiset rakkaustaidot, jossa voi oppia ja harjoitella rakkaustaitoja

· Tanssisali, johon tulee sekä yksin- että paritanssivideoita

· Joogasali, johon tulee erilaisia joogaharjoitteita yksin tai parin kanssa tehtäväksi

· Saturakkaus-olohuone eli keskustelualue, jossa jäsenet pääsevät halutessaan jakamaan kokemuksiaan kursseista, parisuhteista tai rakkaudesta ylipäänsä.


Miksi osallistuisin saturakkauskurssille?

1) Mitä aiemmin pariskunta ymmärtää lähteä kehittämään tunneyhteyttään ja parisuhdettaan, sitä helpompaa se on. Parisuhdekurssille kannattaa osallistua silloin, kun pariskunta on vielä onnellinen, koska silloin motivaatio on korkeimmillaan ja kyky luoda syvempää tunneyhteyttä ja kehittyä pariskuntana on myös vahvimmillaan.

2) Tutkimukset osoittavat, että onnellisella parisuhteella on kaikkein merkittävin vaikutus ihmisen onnellisuuteen, terveyteen ja elämänlaatuun. Siksi siihen kannattaa panostaa parisuhteen jokaisessa vaiheessa.

 

Kurssille osallistuneiden palautteita:


"Huomasin, että kiinnitimme heti ensimmäisen Saturakkauskurssin videon katsottuamme illalla ja aamulla toisiimme enemmän huomiota. Vau! Tämä oli meille kiva lahja." - pariskunta, joka on ollut naimisissa yli 20 vuotta

"Emotionaalinen turvallisuus osio oli tosi hyvä! On tärkeää kuulla miehen ja naisen/yksilöiden erilaisuudesta emotionaalisestikin. Ja tärkeä miehelle kuulla se miehen kertomana. Auttaa puhumaan auki oleellisen tärkeitä asioita ja opettaa ilmaisemaan toiselle emotionaalisia tarpeita. Ihan ydin tärkeä osa!" - pariskunta, joka on ollut yhdessä yli 30 vuotta

"Tunneyhteyden luomisosioiden videoissa olitte tosi sujuvia ja oli helppo samaistua siihen, mitä puhuitte. Tykkäsimme myös osiossa olleesta monipuolisesta listasta, josta valitsimme jo yhden aktiviteetin loma-ajalle ja toisen syksylle."

Lue lisää asiakaspalautteita Ruusuja-sivulta.