TIEDOTE
Helsinki, 25.02.2020
Julkaisuvapaa heti

Saturakkautta tasapuolisesti miehille ja naisille seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta

– molempien tarpeet ovat yhtä tärkeitä

Saturakkaus Oy on uudenlainen parisuhteiden hyvinvointiin tähtäävä yritys Suomessa, jonka mielestä todellinen tasa-arvo on sitä, että miesten ja naisten emotionaaliset tarpeet ovat yhtä tärkeitä, vaikkakin usein erilaisia.

Rakastuneet ihmiset eivät eroa ja kaikki haluavat tuntea itsensä rakastuneiksi. Saturakkaus Oy auttaa asiakkaitaan pääsemään tähän tavoitteeseen mm. Kuherruskuukausi-verkkokurssin avulla. Kuherruskuukausi-paketin videoissa näytetään mallia erilaisiin yksinkertaisiin tapoihin luoda yhteyttä toiseen, sekä annetaan vinkkejä emotionaalisen turvallisuuden luomiseen että tarpeiden täyttämiseen, jolloin ihminen voi kokea olonsa rakastuneeksi.

Kansainvälisen naistenpäivän (8.3.) kunniaksi yritys järjestää arvonnan, jossa voi voittaa Kuherruskuukausi-paketin ilmaiseksi. Voittajapari saa tasa-arvoisesti nauttia lahjasta yhdessä vuoden jokaisena päivänä. Kilpailuun saavat osallistua naiset ja miehet seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta.

Mitä haluaisit lahjaksi naistenpäivänä?

1. Ihailua ja arvostusta

2. Hellyyttä ja läheisyyttä

3. Rakastavaa läsnäoloa

4. Energiaa (tanssia)

5. Rentoutumista (joogaa)

6. Hauskanpitoa

7. Yllätyksen

Vastaamalla kyselyyn osallistut Kuherruskuukausi-paketin arvontaan ja voit voittaa nuo kaikki ilmaiseksi! Lähetä vastauksesi osoitteeseen [email protected] ja valmistaudu vastaanottamaan rakkautta.

Saturakkaus Oy haluaa olla tukena ennen ja jälkeen naistenpäivän, jotta kaikki suomalaiset pariskunnat voivat kasvaa yhdessä kokonaiseksi ja elää elämänsä onnellisena loppuun saakka.Saturakkaus Oy Logojoutsen

 

Lisätietoja: Johanna Jääskelä, VTM,
Saturakkaus Oy:n toimitusjohtaja
p. 044 58 99 348
[email protected]
www.saturakkaus.fi

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.