ruusuja

Ruusuja

Kiitämme kaikkia nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme luottamuksesta ja toivomme kaikkien rakkauden kukoistavan.

kultaruusu

"Huomasin, että kiinnitimme heti ensimmäisen Saturakkauskurssin videon katsottuamme illalla ja aamulla toisiimme enemmän huomiota. Vau! Tämä oli meille kiva lahja."
- pariskunta, joka on ollut naimisissa yli 20 vuotta

 

"Kun uskaltaa heittää ennakkoluulot nurkkaan ja kokeilee jotakin ihan uutta, voi saada myönteisiä yllätyksiä. Tänään sain erityisen myönteisen. Kiitos!"


"Arvostan suuresti ajatustanne auttaa ihmisiä kehittämään parisuhdettaan paremmaksi ja toivon että monet saavat elää rakastavammassa parisuhteessa ja tuntea itsensä rakastetuksi kurssienne kautta. Olette tosi aitoja ja luontevia videoilla. Juhalle erikoiskehut siitä että saa kehumisen näyttämään coolin miehekkäältä, toivon että monet suomalaiset miehet saa hyvää esimerkkiä ja avaavat sanahanansa."


"Johanna on ihminen, jonka pelkkä läsnäolo rohkaisee minua seuraamaan unelmiani. Valoisan persoonansa lisäksi hän tuo pöytään konkreettisia menetelmiä, joiden avulla epämääräiset unelmat kirkastuvat ja kääntyvät toteuttamiskelpoisiksi suunnitelmiksi. Johannan ansiosta olen onnistunut järjestämään elämäni niin, että arkeni tukee todellista kutsumustani. Koen olevani matkalla kohti unelmieni elämää."


"Oi mä aloitin teidän Kuherruskuukausikurssin ja liikutuin jo introvideosta, kun siitä huokuu rakkaus! Ja nyt katson rakastavaa läsnöoloa, sitä tartten juuri nyt. <3"


"Olin tottunut siihen, että joogatunneilla on paljon vauhdikkaampi rytmi, ja siksi sinun tuntisi rauhallisuus vähän yllätti. Mutta, minulla oli tuon tunnin jälkeen todella hyvä olo. Tuntui, että liikkeet jotenkin menivät tehokkaammin 'kehoon sisälle' ja vaikuttivat siellä."


"Kiitos mahtavasta, odotukset ylittävästä iltapäivästä kanssasi! Kuljin loppupäivän ainakin 20 metriä maanpinnan yläpuolella 😀 Kiitos, kun annoit aikaasi ja autoit mua löytämään oman juttuni! Olet enkeli maan päällä!"


“Juuri nyt minulla kevyt rauha sydämellä, olen iloinen ja avoin koko elämälle ja itselleni. Ihan kuin olisin löytänyt itseni ja naiseuteni uudestaan."


"Nämä videot on helppo tapa päästä yhteyteen myös itseensä ja rauhoittua. Ja niinku sanoitte videolla, oikeastaan jos ei pysty tekemään näitä asioita ensin yksin ja löytämään intimiteettiä itsensä kanssa, niin ei voi löytää toisenkaan kanssa. Ihanaa, kun näitä voi tehdä sekä yksin että parin kanssa!"

"Kuherruskuukausi-paketti on Ihanan helppo idea toteuttaa pariskunnille arjessa milloin vaan ja juuri sellainen mitä moni varmasti tarvitsee ja just helppo tapa päästä yhteyteen toisen kanssa! Ja on ihana kun ootte siinä videolla ja näytätte esimerkkiä niin sitä on helppo alkaa tehdä samantien!"


"Olet ihan mielettömän hyvä opettaja. Ensimmäisestä tunnista lähtien olen aistinut sun tunneilla aitoa tanssin iloa. Tunneilla on innostusta ja hymyä kaikilla. Se kertoo minusta enemmän sinusta, kuin rakkaudesta tanssiin. Saat kaikille hyvän mielen ja onnistumisen tunteita riippumatta taitotasosta tai fyysisistä rajotteista. Sinulla on erityinen kyky olla läsnä ihmisten kanssa. Halusin oppia tanssimaan bachataa, mutta en ollut valmistautunut siihen seikkailuun mitä se minulle avasi. Jos olisin tiennyt, olisin aloittanut jo aikaisemmin."


"Aloitin valmennuksen pohtien läsnäolevaa rakkauden säteilyä ja sitä kuinka vaikeata minulle on rakastaa omien verta vuotavien haavojeni kanssa. Halusin niin ymmärtää ja parantua kaikista kivuistani. Omat ahdistuksen tunteeni ovat tuntuneet taakoilta ja kiroukselta, kun en millään löytänyt tunteilleni yhteyttä kaiken oman kiitollisuuteni ja onnellisuuteni keskellä.

Olit minulle sydän valtoimenaan auki. Niin lempeästi herättelit minua konkreettisilla ehdotuksilla tukien ja kannatellen minua. Kuuntelit olinko halukas ja tunnustelit minkä askeleen olin valmis ottamaan seuraavaksi

Aloitin valmennuksen eläen jo onnellista elämää. Unelmieni elämää, joka päivä uudestaan ja uudestaan. Uudelleen Alusta. Kiitollisena herään. Kiitollisen nukahdan. Ja samaan aikaan kaiken ilon ja ihanasti pulppuavan elämän tanssin keskellä tunsin edelleen kipua. Lopulta hoin tuskissani itselleni 'En J A K S A enää!'. Olin oman jyrkänteeni reunalla, lopen uupuneena omista kivuistani. Ja sitten yhtäkkiä, aivan tiedostomatta lähdinkin lentoon. Kiroukseni oli muuttunut siunaukseksi. Rakkauden lahjaksi.

En löytänyt unelmieni unelmaa. En edes elämän tarkoitusta. En tuntenut enää pelkoa ahdistuksesta. En tuntenut myöskään rohkeutta, sillä rohkeudessa on pelkoa. Tunsin täydellistä pelottomuutta rakkaudessa. Rakkautta ahdistuksessani. Ahdistukseni on annettu minulle lahjaksi. Se herättelee minua ja ottaa rakkauden muodon. Suojelemaan elämää.

Olin löytänyt elämäntehtäväni. Kaunis lauman suojelija. Täysin peloton. Täynnä rakkautta itseäni kohtaan. Täynnä säteilevää rakkautta mitä tahansa teenkin, minne tahansa menenkin

Kiitos sinun elämäntyöstäsi  Niin kiitollinen sinusta Johanna. Kiitos, kun säteilet sitä mitä minä haluan elää todeksi "

"Kuherruskuukausi-paketin mukana tulleet käyttöohjeet treffivinkkeineen oli ihanat ja inspiroivat!!! 🥰"

Ks. lisää Saturakkaus-coaching-sivulta.

kultaruusu

Jätä meille palautetta: