ruusuja

Ruusuja

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta ja toivomme kaikkien rakkauden kukoistavan.

kultaruusu

"Teitä on ilo kuunnella! Uskon että tällaisesta parisuhteeseen ajan keskittämisestä ja fokusoimisesta olisi kaikille hyötyä! Tehtävien kysymykset ovat hyviä ja auttavat sekä pohtimaan että keskustelemaan."


"Huomasin, että kiinnitimme heti ensimmäisen Saturakkauskurssin videon katsottuamme illalla ja aamulla toisiimme enemmän huomiota. Vau! Tämä oli meille kiva lahja." - pariskunta, joka on ollut naimisissa yli 20 vuotta


"Kun uskaltaa heittää ennakkoluulot nurkkaan ja kokeilee jotakin ihan uutta, voi saada myönteisiä yllätyksiä. Tänään sain erityisen myönteisen. Kiitos!"


"Arvostan suuresti ajatustanne auttaa ihmisiä kehittämään parisuhdettaan paremmaksi ja toivon että monet saavat elää rakastavammassa parisuhteessa ja tuntea itsensä rakastetuksi kurssienne kautta. Olette tosi aitoja ja luontevia videoilla. Juhalle erikoiskehut siitä että saa kehumisen näyttämään coolin miehekkäältä, toivon että monet suomalaiset miehet saa hyvää esimerkkiä ja avaavat sanahanansa."


"Johanna on ihminen, jonka pelkkä läsnäolo rohkaisee minua seuraamaan unelmiani. Valoisan persoonansa lisäksi hän tuo pöytään konkreettisia menetelmiä, joiden avulla epämääräiset unelmat kirkastuvat ja kääntyvät toteuttamiskelpoisiksi suunnitelmiksi. Johannan ansiosta olen onnistunut järjestämään elämäni niin, että arkeni tukee todellista kutsumustani. Koen olevani matkalla kohti unelmieni elämää."


"Oi mä aloitin teidän Kuherruskuukausikurssin ja liikutuin jo introvideosta, kun siitä huokuu rakkaus! Ja nyt katson rakastavaa läsnöoloa, sitä tartten juuri nyt. <3"


"Tunneyhteyden luomisosioiden videoissa olitte tosi sujuvia ja oli helppo samaistua siihen, mitä puhuitte. Tykkäsimme myös osiossa olleesta monipuolisesta listasta, josta valitsimme jo yhden aktiviteetin loma-ajalle ja toisen syksylle."

 

"Olin tottunut siihen, että joogatunneilla on vauhdikkaampi rytmi, ja siksi sinun tuntisi rauhallisuus vähän yllätti. Mutta, minulla oli tuon tunnin jälkeen todella hyvä olo. Tuntui, että liikkeet jotenkin menivät tehokkaammin 'kehoon sisälle' ja vaikuttivat siellä."


"Kiitos mahtavasta, odotukset ylittävästä iltapäivästä kanssasi! Kuljin loppupäivän ainakin 20 metriä maanpinnan yläpuolella 😀 Kiitos, kun annoit aikaasi ja autoit mua löytämään oman juttuni! Olet enkeli maan päällä!"


“Juuri nyt minulla kevyt rauha sydämellä, olen iloinen ja avoin koko elämälle ja itselleni. Ihan kuin olisin löytänyt itseni ja naiseuteni uudestaan."

 

"Nämä videot on helppo tapa päästä yhteyteen myös itseensä ja rauhoittua. Ja niinku sanoitte videolla, oikeastaan jos ei pysty tekemään näitä asioita ensin yksin ja löytämään intimiteettiä itsensä kanssa, niin ei voi löytää toisenkaan kanssa. Ihanaa, kun näitä voi tehdä sekä yksin että parin kanssa!"

 

"Olipas ihanaa Spassa! Pidin todella paljon tunteiden irtipäästämis-harjoituksesta, ja oli ihanaa päästä tekemään se virtuaalisesti takan ääressä! Tuntui kuin itse olisi heittänyt tunteita tuleen, ja juuri tuollainen konkretia tunteiden käsittelyssä on tehokasta! Todella hyvä idea!! Unelmapäivä-harjoitus oli myös ihanan rentouttava ja voimaannuttava, ja oli myös valaisevaa miettiä, mitä unelmaelämän elementtejä omassa arjessa jo on! Molemmat harjoitukset lisäsivät hyvinvointia jo niitä tehdessä ja varmasti vielä lisää, jos ne ottaa omaan arkeen säännölliseksi tavaksi."


"Kuherruskuukausi-paketti on Ihanan helppo idea toteuttaa pariskunnille arjessa milloin vaan ja juuri sellainen mitä moni varmasti tarvitsee ja just helppo tapa päästä yhteyteen toisen kanssa! Ja on ihana kun ootte siinä videolla ja näytätte esimerkkiä niin sitä on helppo alkaa tehdä samantien!"


"Emotionaalinen turvallisuus osio oli tosi hyvä! On tärkeää kuulla miehen ja naisen/yksilöiden erilaisuudesta emotionaalisestikin. Ja tärkeä miehelle kuulla se miehen kertomana. Auttaa puhumaan auki oleellisen tärkeitä asioita ja opettaa ilmaisemaan toiselle emotionaalisia tarpeita. Ihan ydin tärkeä osa!" - pariskunta, joka on ollut yhdessä yli 30 vuotta

 

"Olet ihan mielettömän hyvä opettaja. Ensimmäisestä tunnista lähtien olen aistinut sun tunneilla aitoa tanssin iloa. Tunneilla on innostusta ja hymyä kaikilla. Se kertoo minusta enemmän sinusta, kuin rakkaudesta tanssiin. Saat kaikille hyvän mielen ja onnistumisen tunteita riippumatta taitotasosta tai fyysisistä rajotteista. Sinulla on erityinen kyky olla läsnä ihmisten kanssa. Halusin oppia tanssimaan bachataa, mutta en ollut valmistautunut siihen seikkailuun mitä se minulle avasi. Jos olisin tiennyt, olisin aloittanut jo aikaisemmin."


"Aloitin valmennuksen pohtien läsnäolevaa rakkauden säteilyä ja sitä kuinka vaikeata minulle on rakastaa omien verta vuotavien haavojeni kanssa. Halusin niin ymmärtää ja parantua kaikista kivuistani. Omat ahdistuksen tunteeni ovat tuntuneet taakoilta ja kiroukselta, kun en millään löytänyt tunteilleni yhteyttä kaiken oman kiitollisuuteni ja onnellisuuteni keskellä.

Olit minulle sydän valtoimenaan auki. Niin lempeästi herättelit minua konkreettisilla ehdotuksilla tukien ja kannatellen minua. Kuuntelit olinko halukas ja tunnustelit minkä askeleen olin valmis ottamaan seuraavaksi

Aloitin valmennuksen eläen jo onnellista elämää. Unelmieni elämää, joka päivä uudestaan ja uudestaan. Uudelleen Alusta. Kiitollisena herään. Kiitollisen nukahdan. Ja samaan aikaan kaiken ilon ja ihanasti pulppuavan elämän tanssin keskellä tunsin edelleen kipua. Lopulta hoin tuskissani itselleni 'En J A K S A enää!'. Olin oman jyrkänteeni reunalla, lopen uupuneena omista kivuistani. Ja sitten yhtäkkiä, aivan tiedostomatta lähdinkin lentoon. Kiroukseni oli muuttunut siunaukseksi. Rakkauden lahjaksi.

En löytänyt unelmieni unelmaa. En edes elämän tarkoitusta. En tuntenut enää pelkoa ahdistuksesta. En tuntenut myöskään rohkeutta, sillä rohkeudessa on pelkoa. Tunsin täydellistä pelottomuutta rakkaudessa. Rakkautta ahdistuksessani. Ahdistukseni on annettu minulle lahjaksi. Se herättelee minua ja ottaa rakkauden muodon. Suojelemaan elämää.

Olin löytänyt elämäntehtäväni. Kaunis lauman suojelija. Täysin peloton. Täynnä rakkautta itseäni kohtaan. Täynnä säteilevää rakkautta mitä tahansa teenkin, minne tahansa menenkin

Kiitos sinun elämäntyöstäsi  Niin kiitollinen sinusta Johanna. Kiitos, kun säteilet sitä mitä minä haluan elää todeksi "

 

On hassua miten me ihmiset junnataan samojen ongelmien kanssa kun pienellä avulla ja tiedolla voisi olla paremmin!”

 

"Kuherruskuukausi-paketin mukana tulleet käyttöohjeet treffivinkkeineen oli ihanat ja inspiroivat!!!"

 

"Teiän jutut on superhyviä! Ja saturakkauskurssin videoista oon tykänny tosi paljon, varsinkin siitä intiimin kommunikaation videosta! Ja Saturakkaus-sivusto on niin ihana ja se rakenne ja kaikki. Ja miten se tuo rakkautta ja hyvyyttä maailmaan."

 

Ks. lisää Saturakkaus-coaching-sivulta.

Jätä meille palautetta:

kultaruusu