saturakkausoy

Tavoitteena parisuhteen kokonaisvaltainen hyvinvointi

kultaruusu

Saturakkaus Oy:n toiminta tähtää siihen, että asiakas nukahtaa helposti kiitollisena ja raukeana merkityksellisen päivän jälkeen oman rakkaansa viereen ja herää aamulla elinvoimaisena ja inspiroituneena uudesta päivästä rakastaa kumppaniaan entistä paremmin.

saturakkaus_oy_tarina_1-80

Saturakkaus Oy:n tarina

kultaruusu

Maailma, jossa heräsin tänään on täynnä sotaa sekä muuta väkivaltaa että turvattomuutta, itsekkyyttä, joka juontaa juurensa pelosta ja haavoista. En halua, että tyttäremme kasvaa sellaisessa maailmassa. En halua, että hänen täytyy kasvattaa itselleen niin kova kuori, ettei sinne pääse ilo ja rakkaus, eikä hän kykene tuntemaan sisällään olevaa rauhaa.

Siksi perustimme Saturakkaus Oy:n. Uskalsimme uskoa, että aito rakkaus, jota me tunnemme ja elämme päivittäin todeksi aviomieheni kanssa, voisi levitä, jos osaisimme paketoida sen helposti saatavaan muotoon inspiraatioksi ja opiksi mahdollisimman monelle.

Haluamme, että kun tyttäremme on siinä iässä, että hän on valmis kohtaamaan itselleen elämänkumppanin, hän pystyy tekemään sen sydän avoinna arvostavalla tavalla joka lisää sekä hänen että hänen kumppaninsa hyvinvointia. Ja heidän suhteensa jatkuu tasapainoisena ja iloa tuottavana suhteen kaikkien vaiheiden läpi päättyen syvään rauhaan, kun on aika jättää tämä maailma ja ainutkertainen ihmiselämä taakseen.

Visiomme on, että suomalaiset voisivat olla sen lisäksi, että me olemme maailman onnellisin kansa, myös maailman rakastunein kansa.

Johannan ja Juhan tarina

kultaruusu

Johanna Jääskelä on Saturakkaus Oy:n toimitusjohtaja ja ollut kiinnostunut romanttisen rakkauden salaisuuksista jo pienestä tytöstä lähtien. Häntä askarrutti kirjojen ja elokuvien kauniin rakkauden ja todellisten rakkaustarinoiden ero.

Hän luki lukuisia kirjoja, jotka käsittelivät onnellisen parisuhteen luomista (kuten ”The Exceptional Seven Percent”, ”His Needs, Her Needs”, ”The Mastery of Love” ja ”Rakkauden kieli”). Hän myös opiskeli itsensä valtiotieteiden maisteriksi ja suunnitteli diplomaattiuraa, koska hänelle idealistina diplomatia tarkoitti koko maailman taitavaa rakastamista. Johanna kokeili taitojaan oikeassa elämässä ja kompasteli. Meni kursseille oppiakseen entistä paremmaksi kommunikoijaksi (Rakentavan vuorovaikutuksen-, zumbaohjaajan- ja ammattitanssijan koulutus), läsnäolijaksi (Reiki-hoitaja- ja joogaohjaajakoulutus), sekä opetteli käytännöntaitoja rakastaa (Balilaisen hieronnan kurssi).

Hän jatkoi timanttinsa hiomista kirjoittamalla artikkeleita rakkaudesta, coachiksi kouluttautumalla ja kolme kirjaa kirjoittamalla (”Apsara’s Dance”, ”Lighten Up to Be Enlightened!”, ”Meal of Love”). Hän auttoi asiakkaitaan ympäri maailmaa toteuttamaan unelmiaan ja tajusi, että ihmisistä onnellisimman teki se, kun pystyi olla oma itsensä ja tulla jopa juhlituksi juuri sellaisena kuin on.

Sitten se tapahtui hänelle itselleen. Hän kohtasi Juhan, joka näki hänessä joutsenen ruman ankanpoikasen sijaan. Hän oli vihdoin kohdannut miehen, joka oli hänen sielunkumppaninsa ja niin yhteensopiva, ettei sitä voinut juuri kukaan, Johanna itsekään, uskoa todeksi. Mutta totta se oli, sillä totuus on aina tarua ihmeellisempää. Tätä saturakkauden omakohtaista ilosanomaa ja vankkaa teoria- ja kokemuspohjaa Johanna ja Juha jakavat nyt myös sinulle Saturakkaus Oy:n kautta. Tilaa joka kuukausi ilmestyvä rakkauskirjeesi tästä ilmaiseksi. Viime kerralla Johanna kertoi siellä omin sanoin, mistä hänen kiinnostuksensa romanttiseen rakkauteen sai alkunsa:

Isäni jätti äitini ollessani 14-vuotias, enkä voinut käsittää miksi, sillä äitini vaikutti kaiken ymmärrykseni mukaan sekä täydelliseltä vaimolta että äidiltä. Siitä alkoi tutkimukseni rakkausvalmiuksiin. Halusin tulla niin hyväksi rakkaudessa, ettei kukaan haluaisi ikinä jättää minua. Selvitin miesten rakkaustarpeet ja kuinka voisin parhaiten vastata niihin. Pian huomasin olevani tilanteessa, jossa osasin osoittaa rakkautta lukemattomin eri tavoin, mutta en kuitenkaan uskaltanut antautua rakkaudelle.

Rakastuin ensi kertaa, kun sitä vähiten odotin. Olin 18-vuotias ja säikähdin. Tunne oli niin suuri ja pelottava, että työnsin miehen pois ja kaduin sitä samantien. Asia vaivasi minua kaksikymmentä vuotta, koska en enää tuntenut niin ketään tapaamaani miestä kohtaan. Ihmiset sanoivat minulle, että ensirakkaus on aina erityinen. Ajattelin kuitenkin, että olin menettänyt mahdollisuuteni aitoon romanttiseen rakkauteen ja päätin keskittyä muihin rakkauden muotoihin.

Pyrin rakastamaan kaikkia läheisiäni pyyteettä ja harjoittelin myös itseni rakastamista. Vastalahjaksi sain aitoa ystävän rakkautta, sekä mystisen kokemuksen siitä, millaista on olla Rakkaus. Kunnes taas romanttinen rakkaus yllätti minut täysin, kun aviomieheni Juha tanssi elämääni yhtenä onnellisena päivänä ja rakastuimme toisiimme palavasti. Tällä kertaa olin valmis rakkauteen Sen Oikeani kanssa. Uskalsin päästää irti kontrollista ja avautua rakkaudelle kaikessa kauneudessaan. 

Haavani tekivät siis rakkaudesta ja parisuhteesta elämäni kiintopisteen ja nyt Saturakkaus Oy:n myötä haluan jakaa sinulle kaiken olennaisen, mitä olen oppinut rakkaudesta, jotta rakkaus voi lisätä hyvinvointia elämässäsi ja tuoda sille sen merkityksen ja täyttymyksen, jonka vain rakkaus voi tuoda.

Olen tutkinut rakkautta yli kahdenkymmenen vuoden ajan monesta eri näkökulmasta. Olen kerännyt tietoa myös kommunikaatiosta ja konflikteista, sillä niiden taitava hoitaminen on olennainen osa harmonista parisuhdetta.

Olen lukenut rakkaudesta ja parisuhteista lukemattomia kirjoja, sekä kuunnellut videoita ja podcasteja. Olen niin ikään kirjoittanut artikkeleita ja kolme kirjaa rakkaudesta, sekä luonut kursseja parisuhteen hyvinvoinnista Saturakkaus-sivustollemme. Ja jotain uutta aiheesta on taas kehitteillä.

Olen työkseni coachannut ihmisiä löytämään sielunkumppaninsa ja nauttimaan parisuhteistaan viimeisen kymmenen vuoden ajan. Olen auttanut ihmisiä lisäämään itsetuntemusta, -luottamusta ja -rakkautta, jotta heidän rakkauselämänsä voisivat kukoistaa. Olennaista on rakkauden ja emotionaalisen turvallisuuden löytäminen sisältä, jolloin romanttinen rakkaus voi yllättää löytämällä sinut - yhä uudestaan.

Tämän lisäksi olen tietenkin myös rakastanut ja kompuroinut rakkaudessa kuten kaikki muutkin. Ennen kaikkea saan nyt nauttia satumaisesta rakkaudesta tosielämässä aviomieheni kanssa. Sen ja vuosikymmenten tutkimusten myötä minulle on selkeytynyt unelmien rakkauselämän ainekset.

Rakkaus on yhtäältä henkilökohtaista työtä oman emotionaalisen turvan ja arvon vahvistamiseksi, ja toisaalta ymmärrystä kumppanin erilaisuudesta, sekä sen arvostamista että huomioonottamista.

Juha Jääskelä on koko elämänsä haaveillut rakkaudellisesta parisuhteesta. Romantiikka, vanhan ajan hyvät käytöstavat, toisen arvostus ja kunnioittaminen ovat olleet hänen sydäntään lähellä, joskin nykymaailmassa vähemmän arvostettuja asioita. Juhan onneksi nämä olivat juuri niitä piirteitä, joihin Johanna Juhassa palavasti rakastui. Juha on entisissä ammateissaan nähnyt läheltä elämän varjopuolen ja sen vaikutukset ihmisiin, joka on saanut hänet entistä enemmän arvostamaan kauniita asioita ja sielukkaita ihmisiä, jotka haluavat tuoda hyvää tähän maailmaan. Tämän vuoksi Juha rakastui Johannaan, jonka kohtaaminen sytytti kauan sisällä kyteneen liekin roihahtamaan. ”Aito rakkaus on arvokkain lahja, jonka toiselle voi antaa. Toivon koko sydämestäni, että entistä useampi pariskunta ymmärtää varjella tätä elämän kalleinta aarretta."

juha

Saturakkaus Oy:n arvot

kultaruusu
ilo
Saturakkaus Oy:n arvot Rauha
Saturakkaus Oy:n arvot Leikkisyys
Saturakkaus Oy:n arvot