useinkysyttyä

Usein kysyttyä

 

 

 

Saturakkaus Oy Logojoutsen

Mitä Saturakkaus on?

Saturakkaus on hyviä käytöstapoja, arvostavaa ja rakastavaa kommunikointia, sydämen sivistystä. Sitä luodaan arjessa avoimuuden, tietoisuuden ja rakkaustaitojen avulla. Rakkaustaitoja kartutetaan rakkauslihaksia vahvistamalla.

Saturakkaus lisää parisuhteen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, jolla on luonnollisesti positiivinen vaikutus myös kaikkiin muihin elämänalueisiin kuten työelämään sosiaalisen älykkyyden ja henkilökohtaisen tunnejohtamisen muodossa.

Kuinka lunastan Elämyslahjojen lahjakortin?

Lähetä Elämyslahjoilta saamasi koodi [email protected] -osoitteeseen. Saat vastausviestissä ohjeet lahjasi aktivoimiseen. Jos et kuule meistä 3 arkipäivän kuluessa, soita numeroon 044 58 99 348.

Mitä asiakkaamme sanovat Saturakkaus Oy:n palveluista?

"Kuherruskuukausi-paketin mukana tulleet käyttöohjeet treffivinkkeineen oli ihanat ja inspiroivat!!!"

Lue lisää asiakaspalautteita Ruusuja-sivulta.

kultaruusu

 

 

 

Saturakkaus Oy Logojoutsen

Ajankohtaista

Päätimme poistaa kaikki esteet saturakkautesi tieltä: saat Kuherruskuukausi-paketin käyttöösi kuukaudeksi ilmaiseksi! Tilaa vain kerran kuussa ilmestyvä rakkauskirje sivun alareunasta, niin saat ohjeet kuinka voit lunastaa kurssin käyttöösi ilman mitään sitoumuksia. Olemme tehneet tämän kurssin, jotta suomalaisista voisi tulla maailman rakastuneimman kansa. Sinun ei tarvitse muuta kuin vastaanottaa lahjamme. 🥰 P.S. Tämä on myös loistava treffi-idea Ystävänpäivälle 14.2.2021. 💖

 

Seuraa, tykkää ja jaa julkaisuja sekä Facebookissa että Instagrammissa ja Twitterissä.

kultaruusu

 

Jäikö jokin mietityttämään?