Saturakkaus-coaching prosessi (4 krt) (video)puheluina

Aito, avarakatseinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen läsnäolo voi tähdätä asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kumppanin löytämiseen, häästressin poistamiseen eli tai olemassa olevan parisuhteen parantamiseen/säilyttämiseen aina yhtä ihanana. Hinta 499€.

Osasto:

Kuvaus

Lahja sisältää välineitä (potentiaalisena) kumppanina kasvamiseen, uusien ja paremmin palvelevien toimintamallien esiin tuomiseen, sekä intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching-prosessi tähtää coachattavan kokonaisvaltaiseen kehitykseen, tasapainoon, iloon ja nautintoon parantamalla tämän suorituskykyä ja toimintatapoja.

Coaching-prosessin ensimmäinen kerta varataan kalenterista. Varattuasi ajan, tuote siirtyy ostoskoriin, josta voit ostaa tuotteen. Hinta on 499€.

Loading...

Saturakkaus-coaching prosessi (4 krt) (video)puheluina on ihana lahja itsellesi, läheisellesi tai ystävällesi, joka on todella valmis panostamaan Sen Oikean tai parantamaan parisuhdettaan entisestään – oli lahjansaaja missä päin maailmaa tahansa.

Tyytyväinen asiakas suosittelee:
“Viime tapaamisen ja sen blogitekstin jälkeen, näen maailman jotenkin eri lailla. Ilon ja rauhan linssien läpi. Pakahdun onnesta, ilosta, rakkaudesta. Se tuntuu ihanalta kihelmöivältä kutinalta, joka alkaa navan alta ja menee ylös rintalastaan ja sillekin vähän hengittelen. Juuri kun ajattelee, että on onnellinen, niin onkin vielä onnellisempi.”