Saturakkaus-coaching tapaaminen videopuhelimella

145.00

Saturakkaus-coaching tapaaminen videopuhelimella on tarkoitettu ihmisille, jotka haaveilevat onnellisesta parisuhteesta ja kaipaavat lempeää, ammattitaitoista ja henkilökohtaista ohjausta rakkauselämän tärkeiden valintojen äärellä. Hinta 145€.

Kuvaus

Lahja sisältää yksittäisen coaching-tapaamisen videopuhelimen välityksellä rakkausvalmiuksien vahvistamiseen. Saturakkaus-coaching tapaaminen videopuhelimella on ihana lahja itsellesi, läheisellesi tai ystävällesi, joka on valmis kohtaamaan Sen Oikean tai parantamaan parisuhdettaan entisestään – oli lahjansaaja missä päin maailmaa tahansa.

Lahjan saaja suosittelee:

”Tapasin Johannan vain kerran, ja olin hämmästynyt siitä miten paljon pystyimme viemään asioitani eteenpäin vain yhdellä kerralla. Tapaamistamme varten oli yksi ennakkotehtävä ja muutama kysymys, ja niiden avulla sekä tapaamisen aikana käydyn keskustelun pohjalta, Johanna osasi heti nostaa esiin keskeisimmät vaikuttavat seikat, jotka olivat omien elämäni unelmieni tiellä. Ennakkotehtävän pohjalta, myös ne omat tärkeimmät unelmat konkretisoituivat. Tästä valmennuskerrasta on jo kohta puoli vuotta, ja niin paljon mahtavia asioita on jo tapahtunut elämässäni, ja luulen, että yksi suuri syy positiivisen muutoksen laukaisemiseksi oli tapaamisemme Johannan kanssa. Voin todella lämpimästi suositella Johannaa. Hän saa ihmeitä aikaan ja on lisäksi todella lämmin, inspiroiva ja ammattitaitoinen ja kokenut valmentaja.”