Saturakkausjäsenyys 12kk

399.00 / 365 days

Saturakkaus-jäsenyys sisältää pääsyn Saturakkaus-jäsenalueelle, jossa pääset monipuolisesti harjoittelemaan hyvän parisuhteen kannalta tärkeimpiä taitoja ja keskustelemaan muiden pariskuntien kanssa, jotka haluavat luoda itselleen ja toisilleen kauniimpaa parisuhdetodellisuutta.

Kuvaus

Saturakkaus-jäsenalue aukeaa kokonaisuudessaan talvella 2020-21. Siellä pääset anonyymisti kotisohvalta harjoittelemaan monipuolisesti hyvän parisuhteen kannalta tärkeimpiä taitoja. Halutessasi voit myös keskustella muiden pariskuntien kanssa, jotka haluavat luoda itselleen ja toisilleen kauniimpaa parisuhdetodellisuutta.

Saturakkaus-jäsenalue sisältää Saturakkauskurssialueen, joka aukesi helluntaina 30.5.2020. Sinne tullaan avaamaan myös Saturakkaus Spa naisille sekä kuntosali miehille henkilökohtaisten rakkaustaitojen kehittämiseen, tanssisali, joogasali sekä rauhallisen läsnäolon takkahuone, jotka on rakennettu lisäämään pariskuntien hyvinvointia, yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä vahvistamaan pariskuntien välistä tunnesidettä. Saturakkaus-jäsenalue antaa paljon käytännön työkaluja, joilla pariskunnat saavat vahvistettua onnellisen parisuhteen kannalta tärkeimpiä taitoja.

Lisäksi Saturakkaus-jäsenalueelle tulee päivityksiä maailmalla tapahtuvista ajankohtaisista parisuhdeasioista, jotka sisältävät vinkkejä parempaan rakkauselämään.

Saturakkauskurssi sisältää 12 eri osa-aluetta, joiden kautta pariskunnat pääsevät inspiroivien ja hauskojen videoiden ja harjoitusten kautta luomaan ja vahvistamaan itselleen parhaita taitoja ja tapoja, jotka vahvistavat parisuhteen tärkeimpiä osa-alueita; rakastetuksi tulemisen tunnetta, läheisyyttä, puolisolta saatua riittävää tukea, arvostusta ja kunnioitusta, hyvää ja kommunikointia sekä parisuhteen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kurssin osa-alueet avautuvat viikottain, jolloin vuoden jäsenyydellä näet koko Saturakkauskurssin 12 viikon jälkeen vielä 40 viikkoa.

Saturakkauskurssin osa-alueet:

· Visio

· Emotionaalinen turvallisuus

· Tunneyhteyden luominen ja vahvistaminen

· Rakkaustarpeet ja niiden täyttäminen

· Vastavuoroinen rakkaus

· Omat tarpeet ja tunnekartta

· Yhteiset arvot

· Läheisyyttä ja hellyyttä – 4 eri kosketusta

· Kiitollisuus, arvostus ja ihailu

· Intiimi kommunikointi

· Rakkausrutiinit

· Saturakkaus – yhdessä kokonaiseksi

 

Tyytyväinen pariskunta suosittelee:

”Teitä on ilo kuunnella! Uskon että tällaisesta parisuhteeseen ajan keskittämisestä ja fokusoimisesta olisi kaikille hyötyä! Tehtävien kysymykset ovat hyviä ja auttavat sekä pohtimaan että keskustelemaan.”