Saturakkauskurssi 3kk

129.00 / 90 days

Saturakkauskurssi sisältää 12 eri osa-aluetta, joiden kautta pariskunnat pääsevät inspiroivien videoiden ja harjoitusten kautta luomaan ja vahvistamaan itselleen parhaita taitoja ja tapoja, jotka saavat molemmat tuntemaan itsensä rakastetuksi ja rakastuneeksi, sekä lisäämään parisuhteen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kuvaus

”Teitä on ilo kuunnella! Uskon että tällaisesta parisuhteeseen ajan keskittämisestä ja fokusoimisesta olisi kaikille hyötyä! Tehtävien kysymykset ovat hyviä ja auttavat sekä pohtimaan että keskustelemaan.” – pariskunta, joka on ollut yhdessä yli 30 vuotta

Saturakkauskurssi sisältää 12 eri osa-aluetta, joiden kautta pariskunnat pääsevät inspiroivien videoiden ja harjoitusten kautta luomaan ja vahvistamaan itselleen parhaita taitoja ja tapoja, jotka vahvistavat parisuhteen tärkeimpiä osa-alueita; rakastetuksi tulemisen tunnetta, läheisyyttä, puolisolta saatua riittävää tukea, arvostusta ja kunnioitusta, hyvää ja kommunikointia sekä parisuhteen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Saturakkauskurssin osa-alueet:

· Visio

· Emotionaalinen turvallisuus

· Tunneyhteyden luominen ja vahvistaminen

· Rakkaustarpeet ja niiden täyttäminen

· Vastavuoroinen rakkaus

· Omat tarpeet ja tunnekartta

· Yhteiset arvot

· Läheisyyttä ja hellyyttä – 4 eri kosketusta

· Kiitollisuus, arvostus ja ihailu

· Intiimi kommunikointi

· Rakkausrutiinit

· Saturakkaus – yhdessä kokonaiseksi

Saturakkauskurssi sisältää myös pääsyn Saturakkaus-jäsenalueelle, joka aukeaa kokonaisuudessaan talvella 2020-2021. Siellä pääset anonyymisti kotisohvalta harjoittelemaan monipuolisesti hyvän parisuhteen kannalta tärkeimpiä taitoja. Halutessasi voit myös keskustella muiden pariskuntien kanssa, jotka haluavat luoda itselleen ja toisilleen kauniimpaa parisuhdetodellisuutta.

Saturakkaus-jäsenalue sisältää Saturakkauskurssialueen, Saturakkaus Spa:n naisille sekä kuntosalin miehille henkilökohtaisten rakkaustaitojen kehittämiseen, tanssisalin, joogasalin sekä rauhallisen läsnäolon takkahuoneen, jotka on rakennettu lisäämään pariskuntien hyvinvointia, yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä vahvistamaan pariskuntien välistä tunnesidettä. Saturakkaus-jäsenalue antaa paljon käytännön työkaluja, joilla pariskunnat saavat vahvistettua onnellisen parisuhteen kannalta tärkeimpiä taitoja.

Lisäksi Saturakkaus-jäsenalueelle tulee päivityksiä maailmalla tapahtuvista ajankohtaisista parisuhdeasioista, jotka sisältävät vinkkejä parempaan rakkauselämään.

Tyytyväinen asiakas suosittelee: ”Emotionaalinen turvallisuus osio oli tosi hyvä! On tärkeää kuulla miehen ja naisen/yksilöiden erilaisuudesta emotionaalisestikin. Ja tärkeä miehelle kuulla se miehen kertomana. Auttaa puhumaan auki oleellisen tärkeitä asioita ja opettaa ilmaisemaan toiselle emotionaalisia tarpeita. Ihan ydin tärkeä osa!” – pariskunta, joka on olllut yhdessä yli 30 vuotta