TIEDOTE
Helsinki, 10.02.2020
Julkaisuvapaa heti


Saturakkaus on syntynyt Suomeen

Yritys, joka tarjoaa rakkautta vuoden jokaisena päivänä


Saturakkaus Oy on uudenlainen parisuhteiden hyvinvointiin tähtäävä yritys Suomessa. Aiemmin parisuhteiden hyvinvointiin tähtäävät palvelut ovat olleet pitkälti terapiapainotteisia. Terapialla on tietenkin edelleen paikkansa hyvinvoinnin mahdollistajana, mutta kuten eräs amerikkalainen terapeutti on sanonut, useimmat ihmiset hakeutuvat parisuhdeterapiaan seitsemän vuotta liian myöhään. Yhdysvalloissa ongelmia ennakoiva coachaus on jo arkipäivää ja nyt se on rantautunut myös Suomeen. 

Rakastuneet ihmiset eivät eroa ja kaikki haluavat tuntea itsensä rakastuneiksi. Saturakkaus Oy auttaa asiakkaitaan pääsemään tähän tavoitteeseen sekä Kuherruskuukausi- verkkokurssin että henkilökohtaisen Saturakkaus-coachingin avulla joko Helsingissä tai Skypen välityksellä missä päin maailmaa tahansa. Tulossa on myös rakkauden kuntosali eli Saturakkaus-jäsenalue, jossa voi kasvattaa rakkauslihaksiaan pitkäjänteisesti. 

Tervetuloa kuulemaan lisää Saturakkaus Oy:n toiminnasta Kulttuurikeskus Sähinän ja runoilija Paula Vahermaan järjestämään Aarresanat -runoiltaan perjantaina 21.2.2020 klo 17-19 osoitteessa Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki. Tilaisuudessa Saturakkaus Oy:n toimitusjohtaja ja kirjailija Johanna Jääskelä kertoo, kuinka rakkauden sanat ovat yksi tärkeä rakkauden kieli ja kaikkien opittavissa. Haastatteluihin tarjoutuu mahdollisuus tilaisuuden aikana.

Saturakkaus Oy haluaa olla tukena ennen ja jälkeen Ystävänpäivän, jotta kaikki suomalaiset pariskunnat voivat kasvaa yhdessä kokonaiseksi ja elää elämänsä onnellisena loppuun saakka. 


Lisätietoja: Johanna Jääskelä, VTM, Saturakkaus Oy Logojoutsen
Saturakkaus Oy:n toimitusjohtaja, p. 044 58 99 348
[email protected]
www.saturakkaus.fi

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.